25 Haziran 2013 Salı

Takı yastığı

Kendi kızım içinde bir takı yastığı hazırlamıştım. İlk bebeğinde insan pek bir hevesli oluyor canım. Sağ olsun eş dost takı yastığının hakkını da verdiler laf aramızda:) Okuldaki arkadaşımın yeni doğacak bebeği için hazırladım bir tane de odası denizci temalı olduğu için takı yastığını da bu şekilde yaptım.

İlk fotoğraf yapım aşamasından gelsin.



İki yüzünde de çeşitli figürler var. Bu yüzde balıklar falan.
Bu yüzde ise görüldüğü üzere bir yelkenli ve çapa...


Bu da paketlenmiş hali. 






































Yastık üzerindeki bu figürler aslında burada gösterdiğim  kapı süsünde kullandığım figürler ile aynı yani bir takım oluşturmalarını istedim. Takı yastığı deyip duruyorum ama yatak üzerinde dekoratif bir yastık olarakta işlevinin olacağını düşünüyorum.


Bir fotoğrafta eski yaptığım yeni aynı konseptli ürünlerden olsun.


Bu fotoğrafın köşesinde duran şeyi bir kaç post sonraya sakladım. Bekleyin beni anacığım...

Yine fiyat bilgisini de verip öyle sonlandıralım bu postu. Takı yastıklarım ise 15tl. En kısa zamanda kız bebişler hatta düğünlük nişanlık birşeyler de yapmayı ve paylaşmayı istiyorum. Haydi şimdi ben kaçar..
Çok işim var çok.....



24 Haziran 2013 Pazartesi

Lohusa taçları

Ne zamandır yazamadım yine. Hızlı başladım ama aynı hızla devam edemedim. Elimde yaptığım hediyelerim vardı. Onları paylaşmayı düşündüm. Ama hediye sahibine ulaşmadan yayınlamakta istemedim. Yan yattı çamura battı:P
İlkini kendim için yaptığım lohusa taçlarından bahsetmek isterim sizlere.Çok sevdim ben bu işi çok....
İşte bunlar benimkiler...

 ilk fotoğraftaki klasik lohusa tacı. Eskilerin al basmasın diye yaptıklar kırmızı kurdeleyi bağlamak suretiyle yaptıkları şeyin yeni jenerasyon hali.


Bir diğer açıdan..

Bu da minik kızımın adının yazılı olduğu tacım..


Arkadaşlarım için yeni ciciler yaptım. 



Hediye paketi olmuş hali..








Diğerleri...





Şimdilik benden bu kadar. Eşine dostuna kendine sipariş vermek isterseniz ben buradayım. Fiyonk modeller 10 lira. İsim yazılı modeller ise 15 tl.
iyi geceler....

6 Haziran 2013 Perşembe

Bebek lavanta keseleri

Ülkemdeki durum her duyarlı vatandaş gibi benimde canımı yaktı. Dolayısıyla blog ve diğer işler ikinci plana geçti. Gözüm kulağım televizyonda, yani halk tv'de oldu. Ama olaylar sakinledi. Milletim ve gençlik uyandı. Artık gözü, kulağı açık bir nesil var. Bu bence çok iyi bir uyarı oldu kendi tabiriyle "halkın yüzde ellisinin başbakanına". Neyse derdim siyaset değil. Kafanızı şişirmek istemem. Sadece duyarlı bir vatandaşım...

Son günlerde bebek hazırlıkları içindeyim. Yaptığım pembe kapı süsü yerini buldu. Önce kapısını güzelce süsledik pembe tüllerle sonra da kapı süsü isimsiz olarak yerini aldı. Ama bebeğin ismi netleşmiş bundan sonra ki çalışmalarım da kullanacağım. Aklımda bir loğusa tacı yapmak var anneciği için.

Bu arada da mevlütte dağıtılmak üzere lavanta keseleri hazırladım. Önce birkaç alternatif yaptım. Şuan annesinin seçtiği lavanta kesesini çoğaltma aşmasına geçtim. Sizlerle de paylaşmak isterim.


Bunlar toplu halde görünüşleri:



Önce bu beyaz yastık şeklinde lavanta kesesini yaptım. Askı koydum çünkü dolap içlerine askılara takılarak daha rahat bir kullanım olur diye düşündüm. Ama adının lavanta kesesi olduğundan mıdır nedir. Fikrimi değiştirip kese şeklinde bir şeyler yaptım sonra. Ama galiba en çok bunu sevdim yine itiraf etmek gerekirse.








Bu da ikinci modelimiz. Kız bebeğe yakışır cinsten pembeler bundan sonrakiler.
İkinci favorim bu oldu.


Bir diğer modelimiz...



Ve en sona annenin beğendiği Cemre bebek için çoğaltmaya başladığım keseye geldi sıra.




Şimdilik böyle işler peşindeyim. Sizde böyle tatlı  şeyler dağıtmak isterseniz fiyat ve diğer konular için gamzeaydinoglu@gmail.com adresinden benimle bağlantıya geçebilirsiniz. 

İyi geceler....