29 Mayıs 2013 Çarşamba

Kapı süsü..

Akşam hazırlığını yaptığım  kapı süsünü nihayet bitirebildim. Daha önce dediğim gibi normalde asla bu kadar hızlı hazırlayamazdım. Yaşasın yeni heves bloğum. Tabi yeni aldığım sizzix makinesini ve kalıplarınında bu hızlı kesme işinde katkıları çok büyük. Neyse dostlar fotoğraflara başlıyorum ben. Zira bu akşam size sadece bu kapı süsünü değil önceden yaptıklarımı da paylaşacağım. Ve bu akşam feci uykum var postumu yayımlayıp o dakika uyumak istiyorum. (İyi ki uykum var yoksa destanlar yazmaya başlayacaktım, yırttınız yani.)


Üst kısma isim yazılacak miniğin ismi henüz netleşmedi sanırım uyku da gözlerden akınca bu akşamlık isimsiz yayımlıyorum.


Naz'ın kapı süsünü çıkardım yerine size kapıdaki halini göstermek için bunu taktım..


Ben yaptım diye söylemiyorum ama çok tatlı oldu...


Bunlarda ilk işlerim. Bolca esinlenerek hazırlanmış bir çalışmadır...Canım arkadaşım Deniz'in oğlu Ege için hazırlamıştım..Eski bir iş ve fotoğraf.


Detaylar..
Bay yıldız ve bay yengeç..
 Kaptanımız kaptan black :))
Çok sevdiğim bu kapı süsünden daha sonra başka arkadaşlarımın çocukları içinde çoğaltma fırsatı buldum. Ama hala söz verdiğim halde yapmadığım bir ablam var.En kısa sürede yerine getirmeliyim. Aklıma geldikçe ah tühh oluyorum.




Bu da ay dedeli prenses....


Daha yakın bir açı...



Ben kaçarım size de pembe düşler dilerim...

1 yorum:

  1. Hepsi çok güzel olmuş gamzem. Ellerine , kollarına, emeğine sağlık arkadaşım. Bana da kapı süsü gerektiğinde :) başvuracağım kişi sensin ona göre:))

    YanıtlaSil